Wat speelt er?

Lekker weertje, Dikkie Dik

In deze muzikale theatervoorstelling staan de verschillende seizoenen centraal. Dikkie dartelt tussen de lammetjes in de lente, vangt bladeren in de herfst en speelt in de sneeuw in de winter. De voorstelling mondt uit in een spetterend zomerfeest, waar niet alleen Dikkie Dik en zijn vriendjes, maar ook alle kinderen in de zaal aan meedoen. Dirk Scheele speelt de wervelende en vrolijke voorstelling vol nieuwe liedjes samen met een aantal poppenspelers in een prachtig decor. Voor de kinderen is er na de voorstelling in de foyer een speciale Meet & Greet met Dirk Scheele en Dikkie Dik

Spel: Dirk Scheele, Jogchem Jalink, Mieke van der Hulst & Eveline Agema

Regie: Hans Thissen & Dick Hauser

Decor: Vonk en van Leeuwen

Poppen: Cynthia Borst & Judith Driessen

Muziek productie: Sjoerd van den Broek

Productie: Bo Jacobs

Techniek: Soundcheck Nederland

Fotograaf: Marco Peters

 

Lekkerweertje

Op stap met Dirk Scheele, gaan jullie mee?

Dirk Scheele neemt de kinderen weer enthousiast mee naar iets bijzonders, dit keer naar een echt popconcert ! De kinderen beleven met Dirk natuurlijk volop avonturen. Ze gaan op stap met de auto, de trein en zelfs met het vliegtuig. Ze komen terecht op o.a. een kinderboerderij, in hoge bergen en verre landen en ontmoeten daar dolfijnen.Natuurlijk wordt er ook volop muziek gemaakt. Samen met de kinderen formeert Dirk een heuse rockband en zelfs een echt klassiek orkest. Maar het blijkt dat er ook gewoon muziek gemaakt kan worden met de coole rits van je jas. Dat wordt voor iedereen, jong en oud, weer ‘met Dirk uit je dak !’.Kortom een echt actief meedoe-liedjes-popconcert voor de allerkleinsten vanaf 2 jaar. Met veel liedjes uit zijn populaire televisieserie ‘Op stap met Dirk Scheele’ die dagelijks wordt uitgezonden door Nickelodeon

Spel: Dirk Scheele

Muziek productie: Sjoerd van den Broek

Productie: Bo Jacobs

Techniek: Soundcheck Nederland

A5 beeld Dirk Scheele Op Stap

Fotograaf Marco Peters

Pepernotenpret

Pepernotenpret is een vrolijke, grappige en muzikale Sinterklaasvoorstelling met Dirk Scheele, Sinterklaas zelf en zijn Pieten. Er zullen veel nieuwe en oude Sinterklaasliedjes gezongen worden. De liedjes worden live ten gehore gebracht door Dirk, begeleid door een echte Pieten Rock&Roll band! De stoere helpers van de Sint spelen op drums, gitaar, basgitaar, keyboard en hun samenzang klinkt super cool ! Met de kinderen gaat Dirk de Sint zelfs overhalen om ook een liedje te zingen en een lekker stukje op de piano te spelen.

Kom als het even kan verkleed als kleine Piet of Sint. Dan kun je meedoen met alles als hulppiet of hulpsint ! Pepernotenpret wordt een heerlijk, warm en gezellig sinterklaasfeest, waarin het moeilijk zal zijn stil te blijven zitten. Er wordt volop geswingd. Wees erbij en ga met Dirk èn de Pieten uit je dak !

Spel: Dirk Scheele, Han Thissen en Piet Floyd

Regie: Hans Thissen

Decor: Vonk en van Leeuwen

Muziek productie: Sjoerd van den Broek

Productie: Bo Jacobs

Techniek: Soundcheck Nederland

Fotograaf: Marco Peters,

Vormgeving: Lijnontwerp

dirk-scheele-pepernotenpret-marco-peters-lijn-ontwerp

Op vakantie met Dirk Scheele

Een swingende voorstelling voor iedereen vanaf 2 jaar met veel bekende zomerliedjes van Dirk.

Dirk Scheele neemt de kinderen weer enthousiast mee naar iets bijzonders, dit keer naar een echt zonnig vakantie popconcert ! De kinderen beleven met Dirk natuurlijk volop avonturen. Ze gaan op stap met de auto, de trein en zelfs met het vliegtuig. Ze komen terecht op o.a. de camping, een kinderboerderij en zelfs in hoge bergen en verre landen, waar ze echte dolfijnen en de hond van Dirk ontmoeten.

Er worden volop zomerliedjes gezongen uit zijn succesvolle televisieserie “Op Stap met Dirk Scheele” die uitgezonden wordt bij Nickelodeon. Maar natuurlijk zal “het insmeerlied” wat hij geschreven heeft voor de campagne veilig zonnen van het KWF ook niet ontbreken. Uiteindelijk formeert Dirk samen met de kinderen zelfs een heuse swingende gitaarrockband en wordt er muziek gemaakt met echt zomerfruit. Dat wordt voor iedereen, jong en oud, weer ‘met Dirk uit je dak !’.

Spel: Dirk Scheele

Muziek productie: Sjoerd van den Broek

Productie: Bo Jacobs

Techniek: Soundcheck Nederland

image001

Illustraties: Studio Swanink. Fotograaf: Gerhard Witteveen

 Z’n leukste liedjes

Lievelingsliedjes? Ieder kind heeft er wel een. In deze solovoorstelling speelt Dirk Dirk er een heleboel. Elke voorstelling is weer anders, afhankelijk van zijn jonge publiek! Alle genres komen voorbij, van rock & roll, blues, pop tot wereldmuziek, maar dan op zijn Dirk Scheeles natuurlijk. Verzoeknummertjes? Kom maar op! Deze voorstelling zit vol afwisselende, ingetogen en opzwepende meezingers. Voor het grote en het kleine kinderpubliek. Succes verzekerd!

Spel: Dirk Scheele

Muziek productie: Sjoerd van den Broek

Productie: Bo Jacobs

Techniek: Soundcheck Nederland

Dirk_solo1

Fotograaf: Gerhard Witteveen