Filmpjes

Dirk Scheele

Lekker weertje, Dikkie Dik nu bij jou in het theater

Lekker weertje, Dikkie Dik speelt vanaf januari 2017 bij jou in de buurt! Info en tickets: https://www.dirkscheele.nl/voorstellingen/agenda-en-tickets/

Trailer Lekker weertje, Dikkie Dik NU IN DE THEATERS

Lekker weertje, Dikkie Dik speelt nu bij jou in de buurt.
Kijk voor kaarten en informatie op https://www.dirkscheele.nl

Bij de brandweer

Bij de Brandweer is een aflevering van de televisieserie Op stap met Dirk Scheele. Vanaf 2 november elke schooldag om 10:45 uur te zien op Nickelodeon en te koop op DVD.

Ik heb nieuwe schoenen & Ik ben een trappenloper

Aflevering 1 van Huis-, tuin- en keukenavonturen deel 2. De serie is elke schooldag te zien om 10.05 uur op Nickelodeon.

De pannenkoekenparty

Aflevering 2 van Huis-, tuin- en keukenavonturen deel 2. De serie is elke schooldag te zien om 10.05 uur op Nickelodeon.

Spelen op de mondharmonica

Uit de tv-serie Huis-, tuin- en keukenavonturen deel 1. De serie is elke schooldag te zien om 10.05 uur op Nickelodeon.

De Speeltuin

Dirk Scheele zingt samen met de Liedjesband ‘De Speeltuin’ van de dvd en cd Vroem vroem.

Dieren in de tuin

Dirk Scheele zingt ‘Dieren in de tuin’ van de TV-serie Huis, tuin en keukenavonturen. De serie is elke schooldag te zien om 10.05 uur op Nickelodeon.

Ik trommel op alles wat ik zie

Dirk Scheele met het nummer ´Ik trommel op alles wat ik zie´ uit de tv serie Huis, tuin en keukenliedjes op Nickelodeon. De serie is elke schooldag te zien om 10.05 uur op Nickelodeon.

1, 2… doe maar mee

Dirk Scheele zingt met Joes ‘1, 2… doe maar mee’ van de tv-serie Huis, tuin en keukenavonturen. De serie is elke schooldag te zien om 10.05 uur op Nickelodeon.

Alles maakt geluid – Een coole rits

Aflevering 8 van Huis-, tuin- en keukenavonturen deel 2. De serie is elke schooldag te zien om 10.05 uur op Nickelodeon.

Rinkeldekinkel

Aflevering 9 van Huis-, tuin- en keukenavonturen deel 2. De serie is elke schooldag te zien om 10.05 uur op Nickelodeon.

Een Kokertje Van Karton

Binnenkort meer informatie over ‘Een Kokertje Van Karton’.