Dirk Scheele op tv

Elke schooldag rond 10:55 zie je de serie ‘Op stap met Dirk Scheele’ op Nickelodeon.

In Op stap met Dirk Scheele beleeft Dirk spannende avonturen en zingt hij veel nieuwe liedjes. Hij gaat op stap naar de het strand, gaat op bezoek bij de brandweer, leert vliegen in echt vliegtuig, maakt kunstwerken in een echt museum en gaat op stap in de grote stad.

Gastrollen: Karin Bloemen, Peter Lusse, Joes en nog vele anderen.

Wil je nu alvast de aflevering ‘ Bij de brandweer’ zien?

Dirk Scheele in de bioscoop

Op stap met Dirk Scheele (zomer 2018)

Ga je mee op stap met Dirk Scheele? De kinderheld beleeft allerlei vrolijke en muzikale avonturen in zijn eerste bioscoopfilm. Met bekende én nieuwe liedjes.

Dirk maakt overal een muzikaal feestje van. Hij gaat op bezoek bij een echte koning en koningin in een paleis en gaat voor de allereerste keer paardrijden. Hij haalt grapjes uit en zet de hele groentewinkel op stelten met de Broccolirock. Maar waar is zijn grote vriend Japie het Apie? Dirk gaat op zoek in de jungle. Een papegaai, een slang en een tijger helpen natuurlijk mee. Met gastrollen van o.a. Anky van Grunsven, Mylène & Rosanne, Peter Lusse en Joes Boonen.

Op stap met Dirk Scheele is gemaakt in samenwerking met Dirk Scheele Producties en Nick Jr. De distributie wordt verzorgd door Just Film Distribution en Just4Kids.

Oude tv-series van Dirk

Huis, tuin en keukenavonturen deel 1 en 2 (2009 en 2011)

Deze tv-serie, gebaseerd op de cd “Huis, tuin en keukenliedjes”, werd in 2009 uitgezonden op Nickelodeon. De serie was zo succesvol dat in 2011 deel 2 volgde.