Wat speelt er?

Dirk Scheele speelt zijn voorstellingen in theaters en popzalen door het hele land. Bekijk de speellijst.

Huis-, tuin- en keukenavonturen

Huis-, tuin- en keukenavonturen, de absolute hit op het YouTube-kanaal van Dirk Scheele, komt nu naar het theater bij jou in de buurt.

Met vrolijke liedjes neemt Dirk je in deze muzikale familievoorstelling mee op reis door zijn huis, waarin altijd wonderlijke en spannende dingen gebeuren. Ook Joes en tante Viola, bekend uit de afleveringen van Huis-, tuin- en keukenavonturen, zijn er natuurlijk bij. Stofzuigers komen tot leven, boterhammen dansen de boogie en de dieren in de tuin zingen mee met alle liedjes. Het wordt een vrolijk feest en iedereen gaat uit zijn dak bij de Pantoffelpolonaise en de Pannenkoekenparty. Lees de recensies.

Concept, zang, gitaar, spel, liedjes Dirk Scheele
Spel en zang Joes Boonen
Regie Hans Thissen
Decor Siem van Leeuwen
Muziekproductie Sjoerd van den Broek
Kleding Jelleke Jorritsma
Technici Soundcheck Nederland
Productie Bo Jacobs
Promotie BFCC en Sanne van den Bosch
Publiciteitsbeeld Harmen van Straaten
Fotograaf Gerhard Witteveen


Feest!!!

Op veler verzoek gaat Dirk Scheele op tour met een echte rock & rollband. Samen met een basgitarist, toetsenist, drummer en een hartveroverende zangeres speelt hij zijn leukste en bekendste kinderliedjes. Het wordt een spetterend theaterconcert!

Niks is Dirk te gek en jullie mogen natuurlijk allemaal meedoen: we gaan zelfs muziek maken met kartonnen kokertjes, emmers, sleutelbossen, ballonnen en mondharmonica’s. Het popconcert mondt uit in een daverend dansfeest als we samen gaan dansen op een swingende discomedley van Dirks liedjes. Dit alles natuurlijk op een kindvriendelijk volume. Als klap op de vuurpijl heeft Dirk een aantal leuke en grappige muzikale verrassingen voor jullie in petto. Dirk heeft nu al zin in zijn feest!

Concept, zang, gitaar, spel, liedjes Dirk Scheele
Spel en muziek Live rock & rollband
Regie Hans Thissen
Decor Iepke Seebregts
Kleding Jelleke Jorritsma
Technici Soundcheck Nederland
Productie Bo Jacobs
Promotie BFCC en Sanne van den Bosch
Fotograaf Guido Breedveld


Pepernotenpret

Pepernotenpret is een vrolijke, grappige en muzikale Sinterklaasvoorstelling met Dirk Scheele, Sinterklaas en de Pieten. Dirk speelt en zingt samen met een echte Pieten-rock & rollband veel nieuwe en bekende Sinterklaasliedjes. We gaan volop swingen tijdens dit gezellige Sinterklaasfeest! Doe je mee als hulpsint of hulppiet?

De stoere Pieten van de Pietenband spelen op gitaar, basgitaar, toetsen en drums en kunnen samen supercool
zingen. En misschien kunnen Dirk en de kinderen ook de Sint wel overhalen om een liedje te zingen of een lekker
stukje piano te spelen?! Wees erbij en ga uit je dak met Dirk, Sinterklaas en de Pieten!

Concept, zang, gitaar, spel, liedjes Dirk Scheele
Spel en muziek Band ‘Roet in het eten’ (mede mogelijk gemaakt door Art en Entertainment College Amsterdam)
Regie Hans Thissen
Decor Siem en Duuk van Leeuwen
Kleding Jelleke Jorritsma
Technici Soundcheck Nederland
Productie Bo Jacobs
Promotie BFCC en Sanne van den Bosch
Fotograaf Marco Peters
Met dank aan Hans Thissen

dirk-scheele-pepernotenpret-marco-peters-lijn-ontwerp


Op vakantie met Dirk Scheele

Een swingende voorstelling voor iedereen vanaf 2 jaar met veel bekende zomerliedjes van Dirk.

Dirk Scheele neemt de kinderen enthousiast mee naar iets bijzonders: dit keer naar een echt zonnig vakantie-popconcert! De kinderen beleven met Dirk natuurlijk volop avonturen. Ze gaan op stap met de auto, de trein en zelfs met het vliegtuig. Ze komen terecht op de camping, een kinderboerderij en zelfs op hoge bergen en in verre landen, waar ze echte dolfijnen en de hond van Dirk ontmoeten.

Er worden volop zomerliedjes gezongen uit de succesvolle televisieserie ‘Op stap met Dirk Scheele’, bekend van Nickelodeon. natuurlijk ontbreekt ook Het insmeerlied niet, dat hij speciaal schreef voor de campagne ‘Veilig zonnen’ van het KWF.  Uiteindelijk formeert Dirk samen met de kinderen zelfs een swingende gitaarrockband en wordt er muziek gemaakt met echt zomerfruit. Jong en oud gaat met Dirk uit z’n dak!

Spel Dirk Scheele
Muziekproductie Sjoerd van den Broek
Productie Bo Jacobs
Techniek Soundcheck Nederland
Illustraties Studio Swanink
Fotograaf Gerhard Witteveen

image001


Zomerpopconcert

Dirk Scheele neemt de kinderen mee op reis met zijn leukste zomerliedjes, zoals Hoge bergen verre landen, Vroem vroem, Een zonnebril en Springen als een dolfijn. En natuurlijk ontbreekt ook Het insmeerlied niet, dat hij speciaal schreef voor de campagne ‘Veilig zonnen’ van het KWF. Iedereen mag meedoen; we gaan zelfs dansen als een Spaanse danseres of rondlopen als een beer.

Als Dirk op vakantie is, schrijft hij altijd wel een paar nieuwe liedjes en dat wil hij nu ook wel doen. Samen met de kinderen maakt Dirk ter plekke een heel nieuw zomerliedje. En natuurlijk speelt hij ook verzoeknummers. Een echt vakantiefeestje!

Concept, zang, gitaar, spel, liedjes Dirk Scheele
Muziekproductie Sjoerd van den Broek
Kleding Jelleke Jorritsma
Techniek Soundcheck Nederland
Productie Bo Jacobs
Ontwerp beeld Studio De Leijer i.s.m. Jac Schalk grafisch ontwerp
Fotografie Gerhard Witteveen
Met dank aan Angeli Hagoort


 Z’n leukste liedjes

Lievelingsliedjes? Ieder kind heeft er wel een. In deze solovoorstelling speelt Dirk Dirk er een heleboel. Elke voorstelling is weer anders, afhankelijk van zijn jonge publiek! Alle genres komen voorbij, van rock & roll, blues, pop tot wereldmuziek, maar dan op zijn Dirk Scheeles natuurlijk. Verzoeknummertjes? Kom maar op! Deze voorstelling zit vol afwisselende, ingetogen en opzwepende meezingers. Voor het grote en het kleine kinderpubliek. Succes verzekerd!

Spel Dirk Scheele
Muziekproductie Sjoerd van den Broek
Productie Bo Jacobs
Techniek Soundcheck Nederland
Fotograaf Gerhard Witteveen

Dirk_solo1