Wat speelt er?

Dirk Scheele speelt zijn voorstellingen in theaters en popzalen door het hele land. Bekijk de speellijst.

Huis-, tuin- en keukenavonturen

Huis-, tuin- en keukenavonturen, de absolute hit op het YouTube-kanaal van Dirk Scheele en bekend van Nickelodeon, komt naar het theater!

Met vrolijke liedjes neemt Dirk je mee op reis door zijn huis, waarin altijd wonderlijke en spannende dingen gebeuren. Ook Joes en tante Viola, bekend uit de afleveringen van Huis-, tuin- en keukenavonturen, zijn er natuurlijk bij. Stofzuigers komen tot leven, boterhammen dansen de boogie en de dieren in de tuin zingen mee met alle liedjes. Het wordt een vrolijk feest en iedereen gaat uit zijn dak bij de Pantoffelpolonaise en de Pannenkoekenparty.
Lees de recensies.

Concept, zang, gitaar, spel, liedjes Dirk Scheele
Spel en zang Joes Boonen
Regie Hans Thissen
Decor Siem van Leeuwen
Muziekproductie Sjoerd van den Broek
Kleding Jelleke Jorritsma
Technici Soundcheck Nederland
Productie Bo Jacobs
Promotie BFCC en Sanne van den Bosch
Illustratie Harmen van Straaten
Fotograaf Gerhard Witteveen
Publiciteitsbeeld Diane van Laak


Feest!!!

Op veler verzoek gaat Dirk Scheele op tournee met een echte rock & rollband. Samen met een basgitarist, toetsenist, drummer en een hartveroverende zangeres speelt hij zijn leukste en bekendste kinderliedjes tijdens een echt popconcert voor kinderen vanaf 2 jaar.

Niks is Dirk te gek en jullie mogen natuurlijk allemaal meedoen. Het popconcert wordt een daverend dansfeest als we samen gaan dansen op een swingende discomedley van Dirks liedjes. Als klap op de vuurpijl heeft Dirk een aantal leuke en grappige muzikale verrassingen voor jullie in petto. Het wordt één groot feest en Dirk heeft er nu al zin in!

Concept, zang, gitaar, spel, liedjes Dirk Scheele
Spel en muziek De Liedjesband
Regie Hans Thissen
Decor Iepke Seebregts
Kleding Jelleke Jorritsma, Femke Ratering
Technici Soundcheck Nederland
Licht Jelle van der Holst
Productie Bo Jacobs
Promotie BFCC en Sanne van den Bosch
Fotograaf Guido Breedveld


Pepernotenpret

Pepernotenpret is een vrolijke, grappige en muzikale voorstelling met Dirk Scheele, Sinterklaas en de Pieten. Dirk speelt en zingt samen met een echte Pieten-rock & rollband veel nieuwe en bekende Sinterklaasliedjes.

We gaan volop swingen tijdens dit gezellige Sinterklaasfeest! De stoere Pieten van de Pietenband spelen op gitaar, basgitaar, toetsen en drums en zingen mee met de liedjes van Dirk. En misschien kun je samen met Dirk ook de Sint wel overhalen om een liedje te zingen of een lekker stukje piano te spelen?! Doe je mee als hulpsint of hulppiet?

Concept, zang, gitaar, spel, liedjes Dirk Scheele
Spel en muziek Band ‘Roet in het eten’ (mede mogelijk gemaakt door Art en Entertainment College Amsterdam)
Regie Hans Thissen
Decor Siem en Duuk van Leeuwen
Kleding Jelleke Jorritsma
Technici Soundcheck Nederland
Productie Bo Jacobs
Promotie BFCC en Sanne van den Bosch
Fotograaf Marco Peters
Met dank aan Hans Thissen

dirk-scheele-pepernotenpret-marco-peters-lijn-ontwerp


Op vakantie met Dirk Scheele

Een swingende voorstelling voor iedereen vanaf 2 jaar met veel bekende zomerliedjes van Dirk Scheele. Dirk neemt je enthousiast mee naar iets bijzonders: een echt zonnig vakantie-popconcert! We beleven natuurlijk volop avonturen met Dirk. We gaan op stap met de auto, de trein en zelfs met het vliegtuig. We komen terecht op de camping, een kinderboerderij en zelfs op hoge bergen en in verre landen, waar we echte dolfijnen én de hond van Dirk ontmoeten.

Dirk zingt zijn swingende zomerliedjes uit de succesvolle televisieserie ‘Op stap met Dirk Scheele’, bekend van Nickelodeon. Uiteindelijk formeert Dirk zelfs een swingende gitaarrockband en maken we muziek met echt zomerfruit. Jong en oud gaat met Dirk uit z’n dak!

Spel Dirk Scheele
Muziekproductie Sjoerd van den Broek
Productie Bo Jacobs
Techniek Soundcheck Nederland
Illustraties Studio Swanink
Fotograaf Gerhard Witteveen

image001


Zomerpopconcert

Dirk Scheele neemt je mee op reis met zijn leukste zomerliedjes zoals Hoge bergen verre landen, Vroem vroem, Een zonnebril en Springen als een dolfijn. En natuurlijk ontbreekt ook Het insmeerlied niet, dat hij speciaal schreef voor de campagne ‘Veilig zonnen’ van het KWF. Iedereen mag meedoen; we gaan zelfs dansen als een Spaanse danseres of rondlopen als een beer.

Als Dirk op vakantie is, schrijft hij altijd wel een paar nieuwe liedjes en dat wil hij ook nu wel doen. Samen met jullie maakt Dirk ter plekke een heel nieuw zomerliedje. En natuurlijk speelt hij ook verzoeknummers. Een echt vakantiefeestje!

Concept, zang, gitaar, spel, liedjes Dirk Scheele
Muziekproductie Sjoerd van den Broek
Kleding Jelleke Jorritsma
Techniek Soundcheck Nederland
Productie Bo Jacobs
Ontwerp beeld Studio De Leijer i.s.m. Jac Schalk grafisch ontwerp
Fotografie Gerhard Witteveen
Met dank aan Angeli Hagoort


 Z’n leukste liedjes

Lievelingsliedjes? Iedereen heeft er wel één. In deze solovoorstelling speelt Dirk Scheele er een heleboel. Elke voorstelling is weer anders, afhankelijk van het publiek. Alle genres komen voorbij, van rock & roll en blues, tot pop en wereldmuziek. Maar dan op z’n Dirks natuurlijk. Verzoeknummertjes? Kom maar op! Z’n leukste liedjes is een vrolijke voorstelling vol met meezingers voor het grote en kleine kinderpubliek.

Spel Dirk Scheele
Muziekproductie Sjoerd van den Broek
Productie Bo Jacobs
Techniek Soundcheck Nederland
Fotograaf Gerhard Witteveen

Dirk_solo1